Moderator

Ken je dat? Evenementen met saaie en langdradige gesprekken waarbij je publiek bijna in slaap valt. Presentaties die niet to the point komen en hun boodschap verliezen. Een dagvoorzitter die flauwe grappen maakt om de sfeer erin te houden. De energie van het publiek zakt weg en men weet eigenlijk niet zo goed waarom ze bij elkaar zijn. Dat wil je niet. Maar wat wil je dan wél?

“To be a good speaker, be a good listener first”

Nitin Mohan

Zet een onvergetelijk event neer

Je wilt dat jouw event, congres of lancering een beleving is. Je wilt dat je boodschap gehoord wordt. Je wilt je doel bereiken. Dan zoek je een moderator, spreker of presentator die de juiste toon zet. Iemand die het publiek warm maakt met een aanstekelijk enthousiasme. Iemand die jouw event naar het volgende level tilt.

Ik ga je helpen. Door op zoek te gaan naar het verhaal achter een bedrijf, organisatie of spreker zorg ik dat je publiek geraakt wordt en je event betekenis krijgt. Vanuit mijn theaterachtergrond voel ik me enorm op mijn gemak op het podium en help ik anderen om hetzelfde te doen. Als moderator geef ik kleur aan je event, ben ik breed inzetbaar maar heb veel affiniteit met deze thema’s;

  • Diversiteit;
  • Vrouwelijk leiderschap;
  • Persoonlijke ontwikkeling;
  • Menselijk gedrag.

Hoe ik het publiek raak

Weet je niet precies hoe jij je publiek raakt? Ik denk graag met je mee over hoe je een event neerzet waar nog lang over wordt nagepraat. Samen duiken we in het doel van je event: wat wil je bereiken? En hoe ga je dat doen? Zo ontstaat helderheid over de opbouw van het programma. Ook neem ik desgewenst contact op met de sprekers om alle onderdelen vloeiend in elkaar te laten overlopen.

Vanuit mijn brede theaterervaring weet ik hoe je tijdens een event de aandacht vasthoudt en positieve energie creëert. Ik adviseer je over de opbouw van het programma en weef met mijn creatieve geest beeld, woord en beweging samen.

Bekijk hier een paar video’s van mijn werk:

REVIEWS

MET DEZE BEDRIJVEN WERKTE IK AL SAMEN:

Ik help je graag om jouw verhaal tot leven te brengen
email: emmelie@emmeliezipson.nl – WhatsApp: +31-(0)626198298

KvK nr: 34285061 -​Btw nr: NL001975665B61