Over mij

Een echt verhaal vertellen. De toon zetten. Je meenemen in mijn kijk. Of jouw visie overbrengen. Ik doe het met liefde. Elke keer weer. Als presentator, moderator, spreker, zangeres of voice-over.

Als je me ziet, dan weet je het gelijk: ik breng steeds alles mee wat ik in huis heb: energie, enthousiasme, stage presence, de kunst van het spreken én luisteren. Wat maar nodig is voor mijn verhaal. En dat van jou.

trouw aan mezelf
Ik ga makkelijk de verbinding aan met anderen. Dat heeft te maken met mijn achtergrond als actrice, maar ook met mijn mentaliteit: ik blijf trouw aan mezelf. Ik zoek dan ook altijd de connectie met onderwerpen die me aan het hart gaan, zoals:

  • vrouwelijk leiderschap
  • menselijk gedrag
  • persoonlijke ontwikkeling
  • duurzaam leven

 

Of ik nou spreek, zing of vragen stel: als rasverteller breng ik verhalen tot leven en binnenwerelden naar buiten. Ik laat je soms zelf nieuwe kanten zien van onderwerpen die je denkt goed te kennen.

neem contact op
Voel jij dat ik jou kan helpen? Zoek je iemand die de impact van je organisatie, event, product of dienst vergroot? Ik praat graag met je. Samen maken we er iets moois van.

Reviews

Met deze organisaties werkte ik al samen