Over mij

De toon zetten en je meenemen in mijn verhaal. Ik doe niets liever. Met mijn tomeloze energie en enthousiasme weet ik het publiek altijd te betoveren. 

Ik ga makkelijk de verbinding aan met anderen. Dat heeft te maken met mijn achtergrond als actrice, maar ook met mijn mentaliteit: ik blijf altijd trouw aan mezelf. Onderwerpen die me aan het hart gaan en in het verlengde liggen van wie ik ben zijn vrouwelijk leiderschap, menselijk gedrag, persoonlijke ontwikkeling en een duurzame leefstijl. Graag moderate ik events waar deze thema’s centraal staan. Maar vanwege mijn brede interesses en inmiddels opgedane kennis in diverse sectoren ben ik breed inzetbaar. 

Of ik nou op een podium sta of achter een microfoon zit: als rasverteller breng ik verhalen en personages tot leven. Voel jij dat ik jou kan helpen? Wil jij impact maken met je organisatie, event, product of dienst? Ik praat graag met je. Samen maken we er iets moois van.

Reviews

Met deze organisaties werkte ik al samen