Spreker

LIVE • ONLINE • HYBRIDE

Als jouw dagvoorzitter of moderator help ik je een onvergetelijk evenement neer te zetten. Live, online of hybride. Vol energie en altijd in verbinding met je publiek.

Ken je dat? Evenementen met saaie en langdradige gesprekken waarbij je publiek bijna in slaap valt. Presentaties die niet to the point komen en hun boodschap verliezen. Een dagvoorzitter die flauwe grappen maakt om de sfeer erin te houden. De energie van het publiek zakt weg en men weet eigenlijk niet zo goed waarom ze bij elkaar zijn. Dat wil je niet. Maar wat wil je dan wél?

Ik ga je helpen. Door op zoek te gaan naar het verhaal achter een bedrijf, organisatie of spreker zorg ik dat je publiek geraakt wordt en je event betekenis krijgt. Vanuit mijn theaterachtergrond voel ik me enorm op mijn gemak op het podium en help ik anderen om hetzelfde te doen. 

Jouw event, congres of lancering moet een beleving zijn. Je boodschap moet gehoord worden, je doel bereikt. Dan zoek je een moderator, spreker of presentator die de juiste toon zet. Iemand die het publiek warm maakt met een aanstekelijk enthousiasme. Iemand die jouw event naar het volgende level tilt. Dat ben ik.

Je kunt me voor alle mogelijke events en thema’s inzetten. Zeker als je iets wil doen met:

  • Diversiteit
  • Vrouwelijk leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Menselijk gedrag

Emmelie Zipson Virtual ModeratorWil jij een unieke ervaring maken van jouw online event, livestream of hybride bijeenkomsten? Als ervaren moderator zorg ik ervoor dat jouw online of hybride event van begin tot eind een belevenis is en je publiek geïnspireerd naar huis gaat. Als spreker, presentator of gespreksleider geef ik kleur aan jouw event en zorg ik ook online voor een sprankelende interactie.

COVID-19 heeft onze wereld veranderd, maar het heeft ons dichter bij elkaar gebracht. Door bewuster te leven en meer stil te staan bij kleine dingen in en om ons huis, maar ook door meer gebruik te maken van internet. Want gelukkig leven we anno 2021 en biedt de online wereld een goed alternatief voor digitale events. Dit zijn bijvoorbeeld livestreams, virtual reality en ook hybride evenementen, waarbij deelnemers en klanten gedeeltelijk live aanwezig zijn.

Reviews

Met deze organisaties werkte ik al samen