Presentator

LIVE • ONLINE • HYBRIDE

Als jouw presentator, dagvoorzitter of moderator help ik je een onvergetelijk evenement neer te zetten. Live, hybride of online. Vol energie en altijd in verbinding met je publiek.

Ken je dat? Evenementen met saaie en langdradige gesprekken waarbij je publiek bijna in slaap valt. Presentaties die niet to the point komen en hun boodschap verliezen. En ook nog dagvoorzitter die flauwe grappen maakt om de sfeer erin te houden. De energie van het publiek zakt weg en men weet eigenlijk niet zo goed waarom ze bij elkaar zijn. Dat wil je niet. Maar wat wil je dan wél?

Een goed stromend event, waar over nagedacht is en waar alles klopt. Waar verbinding is tussen het thema en het publiek, tussen het programma en de sprekers, inzichten krijgen en geïnspireerd naar huis gaan.mijn aanpak
Wat is het verhaal achter een bedrijf, organisatie of spreker? En h
oe wil je je bijeenkomst neerzetten, met welk doel? Daar begint het mee, want alleen dan krijgt je event betekenis. Vanuit mijn jarenlange ervaring zorg ik dat je publiek geraakt wordt en niemand in slaap valt. 

Mede door mijn theaterachtergrond voel ik me enorm op mijn gemak op het podium en help ik anderen om hetzelfde te ervaren. 

Jouw event, congres of lancering moet een beleving zijn. Je boodschap moet gehoord worden, je doel bereikt. Dan zoek je een moderator, spreker of presentator die de juiste toon zet. Iemand die het publiek warm maakt met een aanstekelijk enthousiasme. Iemand die jouw event naar het volgende level tilt. Dat ben ik.

Je kunt me voor alle mogelijke events en thema’s inzetten. Zeker als het gaat om maatschappelijke onderwerpen en authenticiteit, als ook:

 • Diversiteit 
 • Ondernemerschap
 • Duurzaamheid & klimaat
 • Innovatie en ontwikkeling

  Wil jij een unieke ervaring maken van jouw online event, livestream of hybride bijeenkomst? Als ervaren moderator zorg ik ervoor dat jouw online of hybride event van begin tot eind een belevenis is en je publiek geïnspireerd naar huis gaat. Het digitale tijdperk zorgt voor innovatieve manieren om verbonden te blijven en samen te komen: livestreams en virtual-reality ervaringen zijn boeiende alternatieven om events op een andere manier bij een publiek te brengen.

  Hybride is ook een mooie vorm waarbij deelnemers en klanten gedeeltelijk live aanwezig zijn.

  Bij live-events wordt tegenwoordig ook vaak gebruik gemaakt van een livestream. Het inzetten van een live reporter is prettig voor je viewers om verslag te doen op bijvoorbeeld de expovloer waar producten worden aangeboden. Op die manier kunnen de kijkers thuis ook ervaren wat er live achter de schermen van het event gebeurt.

  Kortom, je kunt mij breed inzetten; als dagvoorzitter, gespreksleider of live reporter breng ik kleur aan jouw event en zorg ik ook online voor een sprankelende interactie.

  Meer weten? Neem gelijk contact op!

  Reviews

  Ik werkte samen met