Stem

Als professionele Nederlandse en Engelse voice-over breng ik verhalen tot leven met mijn inlevingsvermogen en frisse en energieke karakter.

Van audioboeken en animaties tot presentaties en documentaires: ik spreek ze allemaal in. Je kunt me herkennen van radio- en tv-commercials van Sloggi Invisible, Lego, Coca-Cola en Philips of audioboeken van Storytel.

Mijn stem is één van belangrijkste instrumenten om mensen te raken en betrekken – ik ben niet voor niets ook zangeres. En door mijn ervaring als hybride en online ben ik inzetbaar voor podcasts.

 

Ik spreek zowel luchtige en vrolijke als zakelijke en serieuze teksten in. Dat kan door de grenzeloze bandbreedte van mijn stem: vrouwelijk, enthousiast, direct, spatzuiver, hoog, laag, snel of zacht.

Het liefst werk ik samen met organisaties die te maken hebben met duurzaamheid en bijdragen aan een betere en gezondere wereld voor mens en dier. Ook producties rondom persoonlijke ontwikkeling en bewust leven liggen dicht bij mijn hart. Per jaar spreek ik vrijwillig twee of drie voice-overs in voor een goed doel. Denk je dat ik jou kan helpen?

Ook voor podcasts

 

In deze tijd kun je een podcast niet meer wegdenken. Miljoenen Nederlanders luisteren naar podcasts en er komen iedere dag nieuwe bij. Sinds 2021 kan het goed zijn dat je mij al eens voorbij hebt horen komen in een podcast.

Met een achtergrond als voice-over, moderator, host en gespreksleider, is een podcast voor mij niet heel veel anders. Enige verschil is vaak de lengte. De meeste podcast gesprekken-interviews zijn tussen de 20-30 min.

Met een podcast kun je vrij snel de diepte in over een onderwerp of thema. Wil jij een podcast starten voor je bedrijf of juist specifiek over een bepaald onderwerp of actualiteit? Ik denk graag met je mee.

Onderwerpen waar ik ervaring in heb:

  • Creativiteit
  • Duurzaamheid & circulariteit
  • Statushouders & werk
  • Leiderschap
  • Retailsector
  • Ondernemerschap

Stuur mij vooral een berichtje als je een vraag hebt of ideeën voor een podcast. Ik heb inmiddels een ruim netwerk, ook met studio’s die podcasts produceren en opnemen.

Ik beschik over een homestudio, maar kom net zo graag bij je langs in een externe studio. In mijn homestudio neem ik voice-overs op met het programma Pro Tools en spreek ik stemmen in op een Blue Bird microfoon. Als opdrachtgever kun je via Skype met de opname meeluisteren.

Hoewel ik een geboren Amsterdammer ben, heb ik een Engelse achtergrond. Met mijn tweetalige achtergrond spreek ik net zo makkelijk Engelse als Nederlandse stemmen in.

Reviews

Met deze organisaties werkte ik al samen