Trainer

Als presentator of ondernemer wil je jouw boodschap op een persoonlijke en inspirerende manier aan je publiek overdragen. Ik help je met het ontwikkelen van de juiste vaardigheden én het aanscherpen van je verhaal. 

Ik ben een ervaren moderator, voice-over en actrice met een theaterachtergrond en ruime camera-ervaring. daardoor kan ik je helpen met (camera)presentatie- en storytellingtrainingen op alle niveaus. Dat doe ik voor bedrijven en (vrouwelijke) ondernemers.

[hier nog tekst]

Mijn trainingen

Wat levert deze training je op:

  • Je voelt je minder gespannen;
  • Je hebt impact vanaf de eerste minuut;
  • Je publiek luistert aandachtig naar je;
  • Je laat jezelf zien als expert op jouw vakgebied;
  • Je hebt plezier en voelt je ontspannen

Einddoel van deze training:

  • Je weet wie je bent, en kent je kernboodschap
  • Het geraamte van je “verhaal” staat op papier en zit in je systeem

Wat gaan we doen:

We gaan aan de slag met de basisprincipes die nodig zijn om je verhaal goed over te brengen. Om je lekker en comfortabel in je lijf te voelen, werken we eerst vanuit het lichaam. Deelnemers vinden dit achteraf veel minder spannend dan gedacht en juist heel prettig. Uit het hoofd in het lijf en simpel ervaren. Ook gaan we korte oefeningen in tweetallen doen, naast kijken en luisteren. Je krijgt daarnaast genoeg tools om na deze workshop met meer verhalen/pitches aan de slag te gaan, die je kunt gebruiken voor volgende presentaties.

Ik geef ook één-op-één presentatietrainingen.

Als organisatie of ondernemer neem je graag je doelgroep en potentiële klant mee in een verhaal waar je klant zich in herkent. Je verhaal beklijft beter als je het persoonlijk maakt. Waarom? Omdat je je menselijkheid toont.

Wil jij verbinding maken en jezelf onderscheiden? Zet dan storytelling in. Op die manier gaat het niet alleen over je bedrijf maar over jou en de persoon erachter, en voelen je klanten zich emotioneel betrokken ipv enkel zakelijk. Daar help ik je graag mee.

In deze training gaan we op zoek naar je verhaal, wie jij bent en waarom je doet wat je doet.  Door veel te oefenen, zowel op papier als op de vloer. Je gaat aan de slag met het maken van een pitch video met je telefoon/camera. Daarbij werken we aan stem, lichaam en uitstraling.

Met storytelling spreek je het emotionele deel van het brein aan, hiermee raak je je luisteraar en dat werkt aanstekelijk. Na de workshop is jouw basis gelegd voor een perfecte pitchvideo.

Reviews

Met deze organisaties werkte ik al samen