Emmelie Zipson

Online events

Wil jij een unieke ervaring maken van jouw online-event, live-stream of hybride bijeenkomsten?
Als ervaren moderator zorg ik ervoor dat jouw online of hybride event van begin tot eind een belevenis is en je publiek geïnspireerd naar huis gaat. Als spreker, presentator of gespreksleider geef ik kleur aan jouw event en zorg ik ook online voor een sprankelende interactie.

“YOU MUST DO THE THING, YOU THINK YOU CANNOT DO”

Eleanor Roosevelt

Virtual Moderator

Afgelopen jaar hebben live events niet plaats kunnen vinden, terwijl de behoefte aan verbinding en contact met elkaar juist toenam. COVID-19 heeft onze wereld veranderd, maar het heeft ons dichter bij elkaar gebracht. Door bewuster te leven en meer stil te staan bij kleine dingen-in en om ons huis, maar ook door meer gebruik te maken van internet. Want gelukkig leven we anno 2021 en biedt de online-wereld een goed alternatief voor digitale events. Dit zijn bijvoorbeeld live-streams, virtual reality en ook hybride evenementen, waarbij deelnemers en klanten gedeeltelijk live aanwezig zijn.

De vraag naar online events, en ook hybride, is groter geworden en dit zal blijven groeien.

Steeds vaker kiezen bedrijven en organisaties voor een evenement dat online via een livestream te volgen is. Zo kun je je klanten, medewerkers, leden of doelgroep toch deelgenoot maken van je evenement en verbinding blijven maken. Informatie delen, successen vieren en interactie toevoegen om een onvergetelijke ervaring te evenaren.

Voordelen van online events

 • online events zijn duurzamer en er is geen reistijd
 • online events bereiken veel mensen gelijktijdig wereldwijd
 • de stream is terug te bekijken via een link
 • er zijn minder kosten (afhankelijk van je wensen)
 • gesprekken en interviews (rond de tafel of staand) zijn mogelijk binnen de huidige maatregelen

Deelnemers en gasten kunnen;

 • inloggen waar en wanneer ze willen
 • overal en via elk apparaat deelnemen

Je hebt alleen een goede internetverbinding nodig, that’s it!

Waarom Emmelie Zipson?

Door mijn televisie-ervaring en bedrijfspresentaties op beeld heb ik veel ervaring met en voor de camera. Ik voel mij daar erg op mijn gemak en kan dat ook bij anderen teweegbrengen.

Ik heb inmiddels talloze online events mogen moderaten, voor o.a. Amazon, Canon Medical Health Systems en Google. En ik heb ook voor het Citrienfonds en Barry Callebaut meerdere programma’s gepresenteerd.

Mijn positieve energie, brede interesse naar mensen en andere werkvelden, zorgt voor een grote nieuwsgierigheid. Door samen op zoek te gaan naar het verhaal achter een bedrijf, organisatie of spreker zorg ik dat je publiek geraakt wordt en je online event net zoveel betekenis krijgt als bij een live event. Ik adviseer je over de opbouw van het programma en weef met mijn creatieve geest beeld, woord en beweging samen.

Als moderator geef ik kleur aan je event, ben ik breed inzetbaar, maar heb veel affiniteit met deze thema’s;

 • Diversiteit;
 • Duurzaamheid;
 • Vrouwelijk leiderschap;
 • Persoonlijke ontwikkeling en Onderwijs
 • Kunst & Cultuur

Tenslotte ken ik door mijn ervaring een aantal goede streamings partijen in Nederland waar ik je graag mee in contact kan brengen. Kortom, er is veel mogelijk!

Ben je op zoek naar een ervaren (tweetalige) online event moderator? Stuur een email naar emmelie@emmeliezipson.nl of vul het contactformulier in.

Bekijk hier een paar video’s van mijn werk:

REVIEWS

Ik help je graag om jouw verhaal tot leven te brengen
email: emmelie@emmeliezipson.nl – WhatsApp: +31-(0)626198298

KvK nr: 34285061 -​Btw nr: NL001975665B61