Emmelie Zipson: Wie ben ik en wat kan ik voor jouw organisatie betekenen?

Welkom op mijn blog! 

Mijn naam is Emmelie Zipson. Mijn achternaam heb ik te danken aan mijn Pools- Russische voorouders. Mijn vader is in Engeland geboren en daarom is Engels mijn tweede taal. Wist je dat ik van jongs af aan al actrice en moeder wilde worden? Die dromen zijn allebei uitgekomen!

Emmelie Zipson

Ik heb gestudeerd aan de Amsterdamse toneel- en kleinkunstacademie. Daarna heb ik in verschillende series en theatervoorstellingen gespeeld. Ook maakte ik vijf solovoorstellingen waarmee ik tourde door heel Nederland. Mocht je mij af en toe nog op televisie of op internet voorbij zien komen, dan heb je dat goed gezien. Ik speel af en toe nog een klein rolletje of in een reclame.

(Online) Moderator en dagvoorzitter

Sinds 2014 zie je mij voornamelijk in de rol van dagvoorzitter, moderator en voice-over met een home studio. Ja, ook wel moderator, host of gespreksleider genoemd. Het lijkt allemaal op elkaar met als nuance dat ik de ene keer enkel presenteer, een passende inleiding schrijf, sprekers aankondig of  programmaonderdelen aan elkaar verbindt. Bij andere events leid ik bijvoorbeeld een paneldiscussie of een online gesprek, en zorg ik dat de algehele rode draad helder is. En als dat niet zo is, probeer ik die boven tafel te krijgen. Voor een organisatie is het belangrijk dat het doel van het event duidelijk is. Zo kan ik de meest geschikte vorm kiezen en op de juiste manier impact te maken.

Door mijn ervaring in het creëren van mijn eigen verhalen op een podium, geef ik nu graag de verhalen van jouw organisatie een podium en help ik je bij het vormgeven van een event, zowel online als live.

Wil je nog meer van mij weten? Plan dan een virtuele koffie-afspraak met me in, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen!

 

By Emmelie 
Emmelie zipson

Wat valt er te nou vertellen over moderaten of voice-over werk?! nou, een heleboel.
Graag neem ik je mee in de wereld van modereren live en online.
Hier deel ik in korte blogs mijn ervaringen en geef ik je waardevolle tips!

 

You May also like…

Ik help je graag om jouw verhaal tot leven te brengen
email: emmelie@emmeliezipson.nl – WhatsApp: +31-(0)626198298

KvK nr: 34285061 -​Btw nr: NL001975665B61